Friday, September 29, 2006

Last day at the puppy course

Igår var siste kvelden på valpekurset. Hver og en måtte vise fram en av de tingene vi har lært, dette gikk supert! Etterpå grilla vi pølser og kosa oss i lavoen pluss at vi fikk en liten spor framvisning med en proff hund og hundeeier :) Fordi vi har vært med på kurset fikk vi med oss diplom, valpefôr, griseøret og sitteunderlag + medlemskap i hundeklubben! Så jeg er veldig fornøyd, hehe..

Vi kan fortsette og gå på treninger, og trene sammen med de andre i hundeklubben, dette har jeg tenkt til å benyttet meg av. Hundeinstruktørene sa til meg at jeg hadde veldig god kontakt med Troja og at hun er veldig flink til å være så liten. De sa også at det er veldig sjelden du ser en mops i f.eks. konkurranser, så hvis jeg trente Troja til dette ville jeg få masse oppmerksomhet, og hvem vil vel ikke ha det? hehe.. Jeg tror Troja har et stort potensiale, og jeg gleder meg til å trene henne videre =D

Saturday, September 23, 2006

A bit from the weekdays with Troja

This is my favourite picture of Sako and Troja :) It's soo cute <3












Troja with one of her fancy collars, hehe..

Troja looves feet!! Especially the socks on them. She reaps and bites as often as she can. And she loves hunting them =P
This is Troja with her bestfriend, Baby. Although Baby is 5 weeks older, Troja is much bigger=P But, when they play, there is always Baby who is the boss! hehe..

Saturday, September 16, 2006

At the family farm, Bakke

Idag har vi vært på gården til tanta vår, Bakke. Troja synes det var veldig spennende med alle de nye luktene. Pluss at hun var med både på loftet og i uthuset. Også møtte hun en 3 år gammel gutt, og de ble bestevenner! De lekte og koste i det uendelige. Siden dagen har vært ganske kjølig, brukte Troja sin slitter nye, røde genser. Hun er såå søt i den, se selv:




























































Wednesday, September 13, 2006

Halfway in the puppy course

Da har vi kommet halvveis i valpekurset, det gjenstår nå 5 kurskvelder. Hundene som er med blir bare flinkere og flinkere og vi lærer nye ting hver gang. Det vi øver inn nå, er som følger:

  • Sitt
  • Dekk
  • Bli sittende
  • På plass
  • Innkalling
  • Kontakt med hunden

Troja gjør virkelig framskritt og hun imponerer stort :)

Tuesday, September 12, 2006

Puppy vaccination

Today Troja have gotten her puppy vaccine. 12 weeks and 5 days old. This went painless, she only gave away a little whine. In a year we are going back to take another vaccine, so that's good :)

Isn't she cute?:P

Monday, September 11, 2006

Welcome

Hei and welcome to the blog about my pug Troja!

Here you can read everything that concerns the little pug + pictures.
Please leave a comment! I hope you enjoy :)